Brittiska Hell Is For Heroes till Sverige

2005-09-14 14:38
Bengt Lundbergs avatar
Inlägg: 2420
Instrument: Visa
BRITTISKA HELL IS FOR HEROES KOMMER TILL SVERIGE!

Hell Is For Heroes, som är nysignade på svenska skivbolaget Burning Heart, kommer till Sverige i höst för tre konserter. Den 12 november spelar de på Sticky Fingers i Göteborg, den 14 november på KB i Malmö och den 15 november på klubben i Stockholm. Biljetterna släpps den 19 september.

Hell Is For Heroes bildades i London för fem år sedan och debuterade 2003 med kritikerrosade fullängdaren "The Neon Handshake" som gick in topp 20 på brittiska albumlistan.

Hell Is For Heroes är ett band som helt går sin egen väg. De brinner för det de gör och med passion för sin musik hittar de kraften att uppfinna sig själva igen i varje ny låt de skriver och för varje ny spelning de genomför.

Musikaliska blandar de hardcore, emo, punk och metal. Genom att frångå många av de oskrivna regler och krav på vad man som band "får göra och inte får göra" har Hell Is For Heroes lyckats bygga upp en stark, lojal fanbase.

Bandet är aktuella med nya albumet "Transmit Disrupt" som släpps den 9 november. Det är producerat av Pelle Henricsson och Eskil Lövström (Refused, Poison the Well).

För med information, besök: www.hell-is-for-heroes.net

Källa: EMA Telstar
Moderator på Vi Musiker | www.lundberg-lagerstedt.se
Permanent länkAnmäl