Nu släpps extra biljetter till Billy Talent och Fall Out Boy

2007-02-08 11:20
Bengt Lundbergs avatar
Inlägg: 2420
Instrument: Visa
EXTRABILJETTER TILL TVÅ AV VÅRENS MEST POPULÄRA KONSERTER!

Det blev publikrusning både till Billy Talent på Arenan i Stockholm den 1 mars och Fall Out Boy på Arenan den 20 mars och båda konserterna sålde slut på kort tid. Idag släpps det ett antal extrabiljetter till båda konserterna.


1/3 2007: BILLY TALENT, Stockholm Arenan
Det var via Myspace som den stora publiken hittade det kanadensiska bandet Billy Talent. Till följd av succén med den första singeln ”Devil in a Midnight Mass” fick även Europa upp ögonen för bandet. 2003 släppte de det självbetitlade debutalbumet som sålde mer än tre gånger platina i hemlandet och fick mycket uppmärksamhet i Europa. I somras kom uppföljaren ”Billy Talent II”, som har sålt över 500 000 exemplar i världen och har legat etta på listorna i Tyskland och Kanada. Bandets tredje singel ”Fallen Leaves” släpps i Sverige den 7 februari.
www.myspace.com/billytalent

Biljetterna kostar 240 kr + serviceavgift. OBS! Åldersgräns: 13 år


20/3 2007: FALL OUT BOY, Stockholm Arenan
Sprungna ur Chicagos hardcore-scene har Fall Out Boy byggt upp en stor publik genom ett ihärdigt turnerande. Bandet albumdebuterade 2003 med "Fall Out Boy's Evening Out With Your Girlfriend" och sedan dess har karriären pekat spikrakt uppåt. De nådde den breda publiken med superhiten "Sugar, We´re Going Down" och album nummer tre "From Under The Cork Tree" som sålts i över tre miljoner exemplar. Bandet har vunnit två MTV Video Music Awards och nominerats till en amerikansk Grammy. Nyligen framträdde de på American Music Awards med senaste singeln "This Ain’t A Scene, It’s An Arms Race". Senaste albumet "Infinity On High" släpptes den 6 februari.
www.myspace.com/falloutboy

Biljetterna kostar 265 kr + serviceavgift.


Källa: EMA Telstar
Moderator på Vi Musiker | www.lundberg-lagerstedt.se
Permanent länkAnmäl