In Flames gör en turné genom Sverige

2007-02-01 13:26
Bengt Lundbergs avatar
Inlägg: 2420
Instrument: Visa
GRAMMISVINNARNA IN FLAMES PÅ SVERIGETURNÉ!

I tisdags vann Göteborgsbandet In Flames en Grammis för årets bästa hårdrocksalbum, "Come Clarity". Nu ger sig landets tyngsta metalband ut på en efterlängtad Sverigeturné som har premiär den 22 mars i Karlskrona. Biljetterna släpps den 5 februari.

Turnéplan:
22.3 Karlskrona, Kino
23.3 Linköping, Cupolen
24.3 Mariestad, Karlsholme
25.3 Karlstad, Arena
26.3 Umeå, Folkets Hus - Idun
28.3 Gävle, Gasklockorna
30.3 Lund, Mejeriet
31.3 Ljungby, Garvaren

In Flames är ett av Sveriges genom tiderna mest framgångsrika metalband. Årets Grammis var gruppens andra i ordningen. Den första fick de 2004 för albumet "Soundtrack to Your Escape". Förra året tilldelades de även regeringens exportpris vilket var första gången ett hårdrocksband vann den utmärkelsen.

För ett år sedan släpptes "Come Clarity" som är deras nionde fullängdare. Den låg etta på albumlistan både i Sverige och i Finland och gick dessutom in direkt på tionde plats på Billboards topplista över Europas 100 bäst säljande album. Plattan hyllades enhälligt i press och sedan dess har bandet turnerat både i Europa och USA. 2005 spelade de inför ett utsålt Ullevi då de var förband till Iron Maiden. Bandet sa själva att det var det största de någonsin gjort!

För mer information, besök: www.inflames.com

Biljetterna kostar 270-325 kr + serviceavgift.

Källa. EMA Telstar
Moderator på Vi Musiker | www.lundberg-lagerstedt.se
Permanent länkAnmäl