Horrorpops ger två konserter i Sverige

2005-09-01 13:51
Bengt Lundbergs avatar
Inlägg: 2420
Instrument: Visa
HORRORPOPS TILL SVERIGE I HÖST!

Horrorpops är kända för sina spektakulära konserter och i höst besöker de Sverige. Den 17 november spelar de på KB i Malmö, den 19 november på Klubben i Stockholm och den 21 november på Sticky Fingers i Göteborg. Biljetterna släpps den 5 september.

Horrorpops bildades i Köpenhamn i slutet av 90-talet av sångerskan Patricia Day och gitarristen Nekroman (ex Nekromantix). Musikaliskt beskrivs de som ett poppig rock´n roll band med rötterna i punk och rockabilly. Det här är något för folk som gillar band som Blondie, Siouxsie & The Banshees, The Ramones, The Cramps, Stray Cats, eller bara färgstark ståbasgrundad rockabilly-punkrock!

Efter ett flitigt turnerade både i Skandinavien och resten av Europa, debuterade Horrorpops 2004 med albumet "Hell, Yeah!". Den 14 september släpps uppföljaren "Bring It On" som är producerat av Brett Gurewitz (gitarrist i Bad Religion och grundare av Epitaph).

Horrorpops består av Patricia Day - sång och ståbas, Kim Nekroman – gitarr, Henrik Niedermeier – trummor och Geoff Kresge – gitarr.

För mer information, besök: www.horrorpops.com

Källa: EMA Telstar
Moderator på Vi Musiker | www.lundberg-lagerstedt.se
Permanent länkAnmäl