Depeche Mode till Sverige

2005-08-31 15:12
Bengt Lundbergs avatar
Inlägg: 2420
Instrument: Visa
DEPECHE MODE - TOURING THE ANGEL 2005/2006!

Vi har härmed nöjet att bekräfta två konserter med Depeche Mode i Sverige nästa år. Den 26 februari spelar de på Scandinavium i Göteborg och den 1 mars på Globen i Stockholm. Biljetterna släpps den 5 september kl 9.00.
Max 10 biljetter per köptillfälle.

Efterfrågan på biljetter till Depeche Modes turné har varit enorm i övriga Europa. I Tyskland sålde det slut i 14 städer redan första helgen och extrakonserter har lagts till i turnéplanen både i Hamburg, München och Düsseldorf. Även spelningar i Spanien, Schweiz och östra delarna av Europa har sålt slut på rekordtid.

Depeche Mode har kommit att bli ett av världens mest framgångsrika band med hits som; "Personal Jesus", "Master And Servant", "Just Can't Get Enough", "Never Let Me Down Again" och "Shout". Bandet har under de senaste 25 åren släppt elva fullängdare och sålt 50 miljoner album. I början av oktober släpps nya singeln "Precious" och den 17 oktober albumet "Playing The Angel".

Det är fyra år sedan Depeche Mode var i Sverige senast. Då spelade de inför ett utsålt Globen i Stockholm. Bandet består av David Gahan, Martin Gore och Andy Fletcher.

För mer information, besök: www.depechemode.com

Källa: EMA Telstar
Moderator på Vi Musiker | www.lundberg-lagerstedt.se
Permanent länkAnmäl