Il Divo ger en konsert i Stockholm i juni

2006-12-19 11:37
Bengt Lundbergs avatar
Inlägg: 2420
Instrument: Visa
SUPERGRUPPEN IL DIVO TILL SVERIGE!

Med gigantiska albumsuccéer världen över och med en slutsåld världsturné är det nu klart att Il Divo återvänder till Sverige i sommar. Den 7 juni uppträder de fyra stjärnorna på Globen. Biljetterna släpps den 21 december.

I november släppte Il Divo två album, "Siempre" och julskivan "The Christmas Collection". Bägge har placerats sig bland topp sex på den svenska albumlistan. Albumet "Siempre", som är deras tredje, har redan sålt platina och julskivan ”The Christmas album” har passerat guld.

På den nya turnén kommer gruppen att framför både nytt och gammalt material. Såväl från nya plattan "Siempre", som innehåller 12 nya spår – en fantastisk blandning av klassiker och nya låtar, till deras tidigare hits såsom "Regress A Mi", "Nella Fantasia", "A Mi Manere/My Way" från debutalbumet och "Unchained Melody", "Heroe", "All By Myself" från andra plattan.

Gruppen har på två år haft 26 förstaplaceringar på albumlistor världen över, sålt 12 miljoner album, erhållit 104 guld och platinaplattor och på senaste världsturnén har de haft 86 slutsålda konserter! Just nu är bandet på en 20-städers turné runtom i USA tillsammans med Barbra Streisand.

Mer information besök www.ildivo.com

Biljetterna till konserten den 7 juni släpps den 21 december och kostar 370-570 kr + serviceavgift.

Källa: EMA Telstar
Moderator på Vi Musiker | www.lundberg-lagerstedt.se
Permanent länkAnmäl