Snoop Dogg och P. Diddy ger konsert i Stockholm i mars

2006-12-18 15:17
Bengt Lundbergs avatar
Inlägg: 2420
Instrument: Visa
SNOOP DOGG & P. DIDDY PÅ GLOBEN 11 MARS!

Den 11 mars står två av världens främsta artister inom hip hop och R & B, Snoop Dogg och P. Diddy, på Globens scen. Biljetterna släpps den 20 december.

Snoop Dogg alias Calvin Broadus debuterade 1992 och har sedan dess levererat en lång rad framgångsrika album. Under de senaste åren har han toppat hitlistorna och gjort stor succé med de otroliga hitsen, "Drop It Like It’s Hot" och "Signs". Snoop Dogg är nu aktuell med sitt nya album "Tha Blue Carpet Treatment" som släpptes 22 november. Med albumet vill Snoop Dogg återskapa den traditionella västkustrappen. Albumet är det åttonde i raden och alla hans album har sålt minst platina i USA. Snoop Dogg figurerar flitigt i pressen och har gjort sig världskänd genom sin karriär som musiker, skådespelare, skivbolagsägare, tv-stjärna och mode designer.

Puff Daddy, Puffy, Diddy och inte minst P. Diddy - en riktig superstjärna som har många namn och just går under namnet P. Diddy. Han är en av världens största ikoner inom musik och mode. P. Diddy alias Sean Combs är rappare, entertainer, affärsman, en framgångsrik producent och stor musikalisk talang. P. Diddy är aktuell med sitt nya album "Press Play" som släpptes den oktober. På albumet gästas han av flera stora stjärnor inom pop, R&B och hip hop.

Det råder inget tvivel om att de två stjärnorna kommer att bjuda på en imponerande konsert som blir en av de största hip hop och R&B- konserter i Sverige någonsin.

Biljetterna kostar 350-495 kr + serviceavgift

Källa: EMA Telstar
Moderator på Vi Musiker | www.lundberg-lagerstedt.se
Permanent länkAnmäl