My Chemical Romance ger en konsert i Sverige i april

2006-11-30 10:12
Bengt Lundbergs avatar
Inlägg: 2420
Instrument: Visa
MY CHEMICAL ROMANCE ÅTERVÄNDER TILL SVERIGE!

9.4 Malmö, Baltiska Hallen

New Jerseybandet My Chemical Romance är bland det hetaste man kan se på en livescen just nu. I början av november sparkade de igång sin världsturné med att göra en slutsåld spelning på Arenan i Stockholm inför 3500 hängivna fans. Och bandet är lika dedikerat tillbaka. Vid Sverigebesöket vägrar de avbryta skivsigneringen på Drottninggatan och ägnade fem (!) timmar åt att skriva autografer. Eftersom mottagandet från svenska publiken var så fantastiskt har de beslutat sig för att förunna oss ytterligare ett besök under turnén. Den 9 april 2007 spelar de i Baltiska Hallen i Malmö. Biljetterna släpps den 4 december.

My Chemical Romances nya album "The Black Parade" gick direkt in på första plats på Englandslistan och på andra plats på topplistan i USA när det släpptes i oktober. På bara en vecka sålde skivan 1,1 miljoner ex och bandet förutspås en lysande framtid. Expressens Martin Carlsson belönade den med fyra getingar och kommentaren "My Chemical Romance är nästa megaband, sanna mina ord".

Bandet gjorde enorm succé med sitt spektakulära framträdande på MTV Video Awards 2006. Du kan se både det och en intervju med bandet här:

Performance: http://youtube.com/watch?v=vUhlMFwpUEI
Interview: http://youtube.com/watch?v=TiYl1YyRx8g

Läs mer på:
www.mychemicalromance.com, www.myspace.com/mychemicalromance

Biljetterna kostar 300 kr + serviceavgift

Källa: EMA Telstar
Moderator på Vi Musiker | www.lundberg-lagerstedt.se
Permanent länkAnmäl