Phil Collins och Genesis ger en konsert i Norden

2006-11-17 11:17
Bengt Lundbergs avatar
Inlägg: 2420
Instrument: Visa
PHIL COLLINS ÅTERFÖRENAR GENESIS!
Turnéstart den 11 juni i Helsingfors

Efter en paus på femton år återförenas rockgiganten Genesis med Phil Collins som frontfigur. Sverige gästas tyvärr inte av bandet denna gång. Premiären på "Turn It On Again - the tour" sker i vårt grannland Finland den 11 juni på Helsingfors Olympiastadion. Med i bandet är också originalmedlemmarna Tony Banks och Mike Rutherford. Biljettförsäljningen börjar måndagen den 20 november kl 8.00 (finsk tid).

Phil Collins har varit med i Genesis redan 1970 och soloartist blev han 1975. Med Phil Collins har bandet sålt 130 miljoner plattor! Med på turnén i sommar är förutom Collins, Banks och Rutherford också Daryl Stuermer (gitarr) och Chester Thompson (trummor).

Genesis uppträdde senast i Skandinavien på sin turné 1998, men då utan Phil Collins. Han gjorde en egen succéturné 2005, och sålde då ut två arenakonserter i Helsingfors. Årets turné omfattar 12 europeiska länder med två konserter i Skandinavien, i Helsingfors måndagen den 11 juni och i Danmark, Herning den 14 juni.

Biljetterna till konserten på Olympiastadion i Helsingfors kostar 59, 69 och 79 euro. En expeditionsavgift på 30 eur per köp tillkommer. Försäljningen sköts av Lippupalvelu, www.ticketservice.fi.

Källa: EMA Telstar
Moderator på Vi Musiker | www.lundberg-lagerstedt.se
Permanent länkAnmäl