Sir Elton John och hans band kommer till Malmö

2006-11-13 11:37
Bengt Lundbergs avatar
Inlägg: 2420
Instrument: Visa
SUPERSTJÄRNAN SIR ELTON JOHN OCH HANS BAND TILL MALMÖ!

Den brittiska superstjärnan, pianisten, låtskrivaren och sångaren Sir Elton John och hans band kommer till Malmö för en enda spelning i Sverige nästa år. De uppträder på Malmö Stadion den 20 juni och kommer att framföra Eltons mest berömda låtar. Biljetterna släpps den 16 november.

Elton John har gästat Sverige ett flertal gånger genom åren, senast i december 2005 då han spelade på Globen i Stockholm och Scandinavium i Göteborg.

Genom åren har han släppt 44 album och gett oss oförglömliga låtar såsom "Your Song", "Rocket Man", "Candle In The Wind", "I´m Still Standing" och "Nikita". Han har vunnit ett stort antal musikpriser och han är världsberömd för sina scenkostymer och glasögon.

Elton John är aktuell med albumet "The Captain And The Kid" som är uppföljaren till hans klassiska album "Captain Fantastic And The Brown Dirt Cowboy" som släpptes för 30 år sedan. "Captain Fantastic" var ett självbiografiskt album som la grunden till Elton Johns och Bernie Taupins framgångar i USA. Uppföljaren tar vid där "Captain Fantastic" slutar och fortsätter berätta historien om Eltons liv och karriär. Elton John har själv producerat "The Captain and The Kid" som är en hyllning till all fantastisk musik och alla begåvade artister under 60- och 70-talet.

Besök gärna www.eltonjohn.com eller www.ema.se

Biljetterna kostar 495 – 750 kronor + serviceavgift. Samtliga platser är sittande.

Källa: EMA Telstar
Moderator på Vi Musiker | www.lundberg-lagerstedt.se
Permanent länkAnmäl