After Dark ger krogshow på Cirkus i Stockholm

2006-11-09 10:45
Bengt Lundbergs avatar
Inlägg: 2420
Instrument: Visa
AFTER DARK till Cirkus!

Efter ett makalöst segertåg genom Sverige med showen "La Dolce Vita" kommer AFTER DARK tillbaka till Stockholm. Det blir en krogshow på Cirkus i april och maj 2007 med premiär den 12 april. Biljetterna släpps den 14 november.

AFTER DARK är ett unikt showfenomen med sina 30 år på svenska och internationella scener. Succéerna är många och de har totalt gjort över 3300 föreställningar. AFTER DARK får hela tiden nya generationer fans. Kritiker och publik hyllar showen som nu slagit försäljningsrekord på Rondo i Göteborg. I februari och mars 2007 blir det en turné i Sverige samt medverkan med ett tävlingsbidrag i Melodifestivalen.


Den 12 april kommer den efterlängtade gruppen tillbaka till Stockholm. Showen på Cirkus kommer att ha flera nya nummer sedan den utsålda spelperioden på Tyrol 2005.

"Det ska bli en jävla cirkus", säger Christer Lindarw och skrattar. "Härligt att få komma tillbaka till Stockholm och spännande att showa på Cirkus"

Föreställningen kommer att framföras som krogshow. På Cirkus parkett kommer det att vara bord för middag i samband med showen och på läktaren säljs numrerade biljetter. Biljetterna släpps till försäljning tisdagen den 14 november.

Biljetterna kostar 395 kronor på vardagar och 435 kronor på fredag – lördag.

Ytterligare information om AFTER DARK: www.afterdark.se

Källa: EMA Telstar
Moderator på Vi Musiker | www.lundberg-lagerstedt.se
Permanent länkAnmäl