Justin Timberlake ger exklusiv show i Stockholm och Göteborg

2006-11-03 15:06
Bengt Lundbergs avatar
Inlägg: 2420
Instrument: Visa
EXKLUSIVA "GOLDEN CIRCLE" BILJETTER TILL JUSTIN TIMBERLAKES FUTURESEX/LOVESHOW 2007

Amerikanska superstjärnan Justin Timberlake spelar på Globen i Stockholm den 19 juni och på Scandinavium i Göteborg den 25 juni. Med sig på turnén har han ett 14-mannaband och dansare. Scenen är placerad i mitten av alla arenor vilket gör att publiken kommer att få en 360 graders multimedia-upplevelse.

Nu finns den unika möjligheten att få uppleva showen på nära håll. I "The Ultimate SexyBack Dance Club" ges tillträde till en sk "Golden Circle", ett avgränsat dansgolv, med bar, närmast scen med plats för ca 120 personer. Dansa dig igenom konserten sida vid sida med Justin Timberlake! Åldersgräns för en plats i "Golden Circle" är 20 år. Samtliga biljetter till Sverigespelningarna släpps den 6 november.

Justins världsturné kommer till Europa med ett stort antal speldatum med premiär den 24 april i Belfast. Han har tidigare gjort en utsåld och hyllad turné; SexyBack Live Listening Sessions och uppträdde då i London, Paris och Amsterdam.

Hans senaste album, "FutureSex/LoveSounds" har redan sålts i 4 miljoner exemplar världen över. Albumet har legat som etta på Billboard i bland annat i USA, England, Kanada, Irland och Australien. Singeln "SexyBack" och singeln "My Love" ligger topp 5 på radiolistan i USA.

Besök gärna www.JustinTimberlakeFanClub.com eller www.ema.se

"Golden Circle" biljetter:
Pris 1390 kr + serviceavgift. Obs! Åldersgräns 20 år. Max 6 biljetter per person.
Övriga biljetter:
Globen - Pris 375 – 695 kr + serviceavgift

Källa: EMA Telstar
Moderator på Vi Musiker | www.lundberg-lagerstedt.se
Permanent länkAnmäl