Bob Dylan ger tre konserter i Sverige

2005-08-10 13:33
Bengt Lundbergs avatar
Inlägg: 2420
Instrument: Visa
BOB DYLAN TILL SVERIGE I OKTOBER!

Bob Dylan behöver ingen närmare presentation. Han har under närmare fem decennier varit en av världens mest hyllade artister och har kommit att bli något av en levande legend. I höst besöker han Sverige för tre konserter. Den 17 oktober spelar han tillsammans med sitt band på Globen i Stockholm, den 20 oktober på Löfbergs Lila Arena i Karlstad och den 21 oktober på Scandinavium i Göteborg. Biljetterna släpps den 15 augusti.

Det händer mycket kring Bob Dylan för tillfället. Den 31 augusti släpps dubbelalbumet "No Direction Home: The Soundtrack – The Bootleg Series Vol 7" som innehåller 28 låtar, varav 26 som aldrig tidigare släppts. Materialet består av bland annat privata inspelningar. Skivan är ett soundtrack till Martin Scorseses nyproducerade dokumentär om och med Dylan. Filmen är gjord för både DVD och tv och kommer att sändas i svensk tv framöver.

I slutet av september släpps en ny bok om Dylan, "Klippbok 1956-1966" i svensk översättning. Den innehåller över hundra bilder, affischer, sångtexter samt en 60 minuters intervju-cd.

Under hösten kommer även självbiografin om Dylan "Memoarer – första delen" på pocket.

För mer information, besök gärna: www.dylan.com

Källa: EMA Telstar
Moderator på Vi Musiker | www.lundberg-lagerstedt.se
Permanent länkAnmäl