Falska VIP-pass problem vid musikevenemang

2006-09-29 10:46
Bengt Lundbergs avatar
Inlägg: 2420
Instrument: Visa
Arrangörer av musikaliska evenemang har stora problem med förfalskningar av VIP-pass och många personer blir lurade. EMA Telstar går nu ut med följande varning:
---
VARNING FÖR FALSKA VIP-PASS OCH BILJETTER.

Den senaste tiden har det tyvärr florerat falska VIP-pass till några av Ema Telstars arrangemang. Ett flertal personer har inte ont anande köpt dessa pass för stora summor pengar i tron att de på detta sätt ska få möjlighet att träffa artisten. Vi vill därför förtydliga att det aldrig går att köpa ett VIP-pass. Personer som förfalskar VIP-pass och sedan säljer dessa vidare bryter mot lagen och polisanmäls. Ertappas någon med en falsk biljett eller ett falskt VIP-pass kommer den personen omedelbart att avvisas från konsertarenan.

Även förfalskade biljetter förekommer och det finns inget säkert sätt för gemene man att avgöra biljettens äkthet. Köp därför alltid din biljett av en auktoriserad återförsäljare. Det finns också aktörer som säljer biljetter till ett mycket högre pris än vad som står på biljetten. Ema Telstar tar avstånd från detta då det är våra kunder, som blir drabbade. Dels med överpriser och eventuellt med förfalskade biljetter. Kom också ihåg att om du köper en biljett till överpris från ett icke auktoriserat ombud så får du inte tillbaka mellanskillnaden om konserten mot all förmodan skulle bli inställd.

Se lista på auktoriserade ombud här:
ATG >>
Ticnet >>

Med vänlig hälsning/Ema Telstar

---

/Vi Musiker
Moderator på Vi Musiker | www.lundberg-lagerstedt.se
Permanent länkAnmäl