Rock'n'Roll X-mas en häftig julkonsert

2006-09-28 15:49
Bengt Lundbergs avatar
Inlägg: 2420
Instrument: Visa
Rock'n'Roll X-mas när Konsumentföreningen Stockholm firar 90 år!

I år firar Konsumentföreningen Stockholm 90 år. Under året som gått har detta firats med aktiviteter och olika erbjudanden för medlemmarna. Som "grande finale" på jubileumsåret arrangerar Konsumentföreningen Stockholm årets häftigaste julkonsert "Rock'n'Roll X-mas" den 7 december på Globen i Stockholm. På scenen står Jerry Williams och hans band, The Refreshments, Louise Hoffsten, Anne-Lie Rydé, Eva Eastwood & The Major Keys, Mats Ronander och Nisse Hellberg. Biljetterna släpps måndag den 2 oktober.

Jerry Williams har varit kung av rock så länge man kan minnas och han visar inga tecken på att trappa ner. Med sin karakteristiska röst och uttryck tillsammans med förmågan att under hela sin karriär leverera hits är Jerry en av de starkast lysande stjärnorna på den svenska rock'n'roll himlen.

Hyllade The Refreshments har i dagarna fått sitt åttonde guldalbum för sin senaste platta "24-7". Bandet turnerar flitigt och i somras reste de land och rike runt tillsammans Status Quo och Smokie.

Louise Hoffsten är en av landets främsta blues och rockartister. För ett år sedan släppte hon albumet "From Linköping to Memphis", som fick ett mycket fint mottagande. Under året som gått har hon bl a turnerat och medverkat i Scalateaterns uppsättning "Ung Rebell Rockens kvinnor".

Anne-Lie Rydé är aktuell med en roll i musikalen Cabaret tillsammans med bl a Peter Jöback på Tyrol i Stockholm. Hon har genom åren arbetat med flera svenska band och även haft stora framgångar på teaterscenen samt medverkat i Melodifestivalen.

Eva Eastwood är Sverige rockabillydrottning. Hon har i dagarna släppt det kritikerrosade albumet "Ton of Heart". Med countryn i botten varvar hon ballader, pop och boogierock om vartannat.

Nisse Hellberg, från Wilmer X, släpper nästa vecka sin nya soloplatta "Snackbar blues". På nya albumet har han återvänt till kärnan av rock'n'roll, blues och country genom att använda ett litet band med ståbas i centrum.

Mats Ronander, gitarristen och munspelsvirtuosen, har i dagarna släppt live-plattan "Live", som innehåller några av hans främsta låtar såsom "Himlen gråter för Elmore James", "I min faders hus".

Konserten är drygt två och en halv timme lång inkl. paus.

Biljetterna kostar 90 kr + serviceavgift för personer som har ett Coop MedMera-kort. Max 2 biljetter/medlem.


Källa: EMA Telstar

Se The Refreshment i Sveriges Evenemangskalender för turnén Rock'n'Roll X-mas i övrigt.
Moderator på Vi Musiker | www.lundberg-lagerstedt.se
Permanent länkAnmäl