Johnossi med gäster åker på turné

2006-09-14 15:37
Bengt Lundbergs avatar
Inlägg: 2420
Instrument: Visa
Johnossi åker på turné och bjuder med gäster:
Love Kills + Kristian Anttila + The Slaves

Under det knappa ett och halvt år som gått sedan rockduon Johnossi släppte sitt hyllade debutalbum har bandet gjort ca 200 gig runt om i Sverige och världen. Medan John och Ossi har spelat i London, New York, Los Angeles och Berlin så har saknaden ökat bland den ständigt växande publikskaran i Sverige. Johnossi har gjort sig kända som ett fantastiskt liveband och nu är det äntligen dags att återigen glädja publiken på hemmaplan. Lund, Göteborg, Karlstad och Stockholm är städerna som bandet besöker på en kort men intensiv turné, mellan diverse utlandsturneer.

Johnossi tar även med sig lite olika vänner och bekanta. I Lund och Göteborg dyker popvirtuosen Kristian Anttila upp och smälter hjärtan med sin musik. The Slaves intar Karlstad och Stockholm med en show som beskrivits med orden "som E-Street band med Iggy Pop på sång".

Vi har dessutom glädjen att få presentera ett oerhört erfaret debutband; Love Kills som består av Oskar Wallblom, Daniel Gilbert och Jonas Kernell från Göteborg. Det här blir första gången som bandet presenterar sitt material live. Love Kills medverkar på alla fyra spelningarna.

1.11 Lund, Mejeriet – utan åldersgräns – Johnossi, Kristian Anttila, Love Kills
2.11 Göteborg, Trägårn - utan åldersgräns - Johnossi, Kristian Anttila, Love Kills
3.11 Karlstad, Arena - Johnossi, The Slaves, Love Kills
4.11 Stockholm, Debaser Medis - Johnossi, The Slaves, Love Kills OBS! Även matinéspelning endast med Johnossi!

Biljetter säljes på sedvanliga biljettställen.

www.johnossi.com
www.theslaves.se
www.kristiananttila.com

Källa: EMA Telstar, Motor
Moderator på Vi Musiker | www.lundberg-lagerstedt.se
Permanent länkAnmäl