Anna Ternheim ut på en stor turné

2006-09-13 21:28
Bengt Lundbergs avatar
Inlägg: 2420
Instrument: Visa
Anna Ternheim på turné

Anna Ternheims turnépremiär på Rival i Stockholm den 26 oktober är redan utsåld. Det är nu inlagt en extrakonsert på Annexet i Stockholm den 19 november. Turnén har även kompletterats med konserter i Umeå, Östersund och Gislaved.

Anna Ternheim slog igenom hösten 2004 då hennes debutalbum ”Somebody Outside” släpptes och hyllades av en enig kritikerkår. Anna väckte stor uppmärksamhet med sitt starka uttryck och vassa texter, vilket också resulterat i en rad utmärkelser i form av bland annat Grammis och P3 Guld. Under vintern släpptes även albumet i ett antal europeiska länder och följdes upp med en rad turnéer under våren och sommaren.

Under hösten är Anna aktuell med uppföljaren till sitt debutalbum som släpps den 27 september. Skivan heter ”Separation Road” och är en råare och mognare fortsättning på debutskivan. Singel ”Girl Laying Down” har precis släppts till radio.

Under hösten är Anna Ternheim även aktuell med en konsertturné genom landet. Det blir premiär på ett utsålt Rival i Stockholm den 26 oktober. Ett nytt band har satts ihop och det kommer att bjudas på allt från avskalade ballader till storslagen melodisk popmusik med Anna Ternheims karaktäristiska röst i fokus.

Anna Ternheim på turné är:

Anna Ternheim - sång, gitarr, piano
Jerker Odeholm - bas
Andreas Dahlbäck - trummor
Staffan Andersson - gitarr
David Nyström - klaviatur

Biljetter till extrakonserten på Annexet samt övriga tillkommande orter släpps fredagen den 8 sept kl 09.00.

Läs mer här ->

Källa: United Stage Artist

Se även Anna Ternheim på turné i Sveriges Evenemangskalender
Moderator på Vi Musiker | www.lundberg-lagerstedt.se
Permanent länkAnmäl