Cabaret på Rondo i Göteborg från Nyårsafton

2006-09-08 15:12
Bengt Lundbergs avatar
Inlägg: 2420
Instrument: Visa
NYÅRSAFTON MED CABARET-PREMIÄR PÅ RONDO

Nu är det klart att den kritikerrosade uppsättningen av Cabaret fortsätter på Rondo i Göteborg efter två säsonger på Tyrol i Stockholm. Cabaret i Göteborg har en extra färgsprakande premiär på självaste nyårsafton. Biljetterna släpps 27 september.

Rondo är en av Sveriges mest anrika showkrogar och denna klassiska scen står nu på tur att förvandlas till Berlinklubben Kit Kat Klub. Precis som tidigare blir det en föreställning i två akter med mat och dryck, en kombination som varit mycket uppskattad av publiken på Tyrol och som gjort kvällen till en helhetsupplevelse utöver det vanliga. Dessutom utlovas en spektakulär premiär med exklusiv nyårssupé, dans och fyrverkerier.

Peter Jöback och Sara Lindh, som båda hyllats för sina rollprestationer, kommer återses som Konferencieren respektive Sally Bowles även i Göteborg.

– Jag ser fram emot att tillbringa våren i Göteborg, en stad som jag alltid haft en speciell relation till och där jag senast jobbade med Kristina från Duvemåla. Eftersom Cabaret är en uppsättning jag varit så involverad i, så känns det nu extra roligt att få presentera den för göteborgarna, säger Peter Jöback.

För mer information och pressbilder, vänligen besök www.cabaret.nu

Biljetterna släpps 27 september.

Källa. EMA Telstar
Moderator på Vi Musiker | www.lundberg-lagerstedt.se
Permanent länkAnmäl