COLDPLAY TILL SVERIGE!

2005-08-01 10:51
Bengt Lundbergs avatar
Inlägg: 2420
Instrument: Visa
Brittiska Coldplay gästar Sverige på sin turné "Twisted Logic Tour 2005". Bandet spelar på Globen i Stockholm den 7 november och biljetterna släpps den 3 augusti.

Coldplay lyckades charma publiken på hemmaplan redan med debut-EP:n "The Blue Room EP" som kom 1999. Sedan dess har bandets väg gått konstant uppåt och med debutskivan "Parachutes" som släpptes året därpå tog de steget upp bland de riktigt stora. Uppföljaren "A Rush of Blood to the Head" (2002) gick också väl hem hos de stora massorna vilket inte gjorde att förväntningarna på bandets tredje album "X & Y" som släpptes i början av juni, var mindre. Med listettor i över 20 länder däribland USA, England och Sverige infriades förväntningarna med råge och de har även bevisat att de är en allvarlig utmanare till att ta över efter U2 att bli världens största band, en fråga som cirkulerat mycket den senaste tiden.

I höst är det dags för Coldplay att följa upp succén av det senaste albumet med turnéer runtom i världen. Den 7 november intar den brittiska kvartetten plats på scen i Globen i Stockholm.

För mer information besök www.coldplay.com.

Konserten presenteras av Ema Telstar och Luger.Källa: EMA Telstar
Moderator på Vi Musiker | www.lundberg-lagerstedt.se
Permanent länkAnmäl