The Eastpak Antidote tour kommer till Sverige i november

2006-08-22 16:13
Bengt Lundbergs avatar
Inlägg: 2420
Instrument: Visa
THE EASTPAK ANTIDOTE TOUR

feat: Gogol Bordello, Danko Jones, Disco Ensemble och
Beduin Soundclash

I höst är det dags för The Eastpak Antidote tour att bege sig mot nordligare breddgrader. Turnén, som innefattar intressanta band som Gogol Bordello, Danko Jones, Disco Ensemble och Beduin Soundclash, besöker Chalmers i Göteborg den 25 november och Berns i Stockholm den 26 november. Biljetterna släpps den 25 augusti. www.antidotetour.com

Gogol Bordello
New Yorkbaserade undergroundpunkarna Gogol Bordello består bland annat av av en ukrainare som blev evakuerad efter Tjernobylkatastrofen, en före detta teaterdirektör från Moskva och en rysk dragspelare. Bandet beskrivs som ett slags östeuropeiskt Pogues som hämtat ur någon film av Emir Kusturica.
www.gogolbordello.com

Danko Jones
Kanadensiska Sverigefavoriterna Danko Jones fick ett strålande mottagande från både press och publik när de i våras släppte sitt fjärde album "Sleep is the Enemy". Att se bandet live i en svettig konsertlokal är en sanslös och omtumlande upplevelse. Genom ett idogt turnerande år efter år har bandet sakta men säkert byggt upp en stor publik, inte minst här i Sverige. Få band kan få till ösigt sväng som Danko Jones.
www.dankojones.com

Disco Ensemble
Finska Emo-rockarna Disco Ensemble debuterade 2003 med albumet "Viper Ethics" som spelades in i den numera legendariska studion Tonteknik i Umeå (Refused, The Hives och Bombshell Rocks). Uppföljaren "First Aid Kit" släpptes förra året och hyllades stort i finsk media. Tidigare i år spelade bandet på Hultsfredsfestivalen.
www.discoensemble.com

Beduin Soundclash
Beduin Soundclash kommer från Kanada och har hittills släppt två album, "Root Fire" (2002) och "Sounding A Mosaic" (2006). Musikaliskt mixar de reggae, ska, dub och rock på ett nyskapande sätt.
www.bedouinsoundclash.com


Biljetterna kostar 240 – 275 kr + serviceavgift.

Källa: EMA Telstar
Moderator på Vi Musiker | www.lundberg-lagerstedt.se
Permanent länkAnmäl