The Weepies ger en konsert i Stockholm

2006-05-30 16:42
Bengt Lundbergs avatar
Inlägg: 2420
Instrument: Visa
AMERIKANSKA DUON THE WEEPIES SPELAR PÅ DEBASER!

Den 4 juli kommer den amerikanska duon The Weepies till Stockholm för en spelning på Debaser. De spelar fantastisk lågmäld musik som gör en lycklig ända in i själen. Biljetterna släpps den 31 maj.

Både Deb Talan och Steve Tannen hade framgångsrika solokarriärer bakom sig när de för några år sedan bildade det gemensamma bandet The Weepies. Första albumet "Happiness" släpptes 2003 och i våras kom uppföljaren "Say I am You". Singeln "World Spins Madly On" är med på soundtracket till Jennifer Anistons nya film "Friends with Money" som i år var öppningsfilm vid prestigefulla Sundance Film Festival. The Weepies har även bidragit med musik till Todd Solondzs "Palindromes" och Nicole Holofceners "Lovely and Amazing".

"Det är som i den där Trissreklamen: plötsligt händer det. En liten låt dyker upp som för en stund stannar världen. Denna gång finns den på en bedårande platta med denna tvåkönade amerikanska duo, och är ironiskt nog betitlad "World Spins Madly On". Årets låt hittills, alla kategorier, och "Say I Am You" kan mycket väl tillhöra toppskiktet av americanaplattor när året så småningom ska summeras". - Rootsy.nu

För mer info, ljudspår mm: www.theweepies.com eller www.myspace.com/theweepies

Biljetterna kostar 120 kr + serviceavgift

Källa: EMA Telstar
Moderator på Vi Musiker | www.lundberg-lagerstedt.se
Permanent länkAnmäl