Björn Skifs ger konserter i november

2006-05-22 13:23
Bengt Lundbergs avatar
Inlägg: 2420
Instrument: Visa
4 DECENNIER MED BJÖRN SKIFS!

Björn Skifs är en av Sveriges mest mångsidiga artister. Han har släppt en mängd album, gjort krogshower, musicals, tv och film. 2005 vann han Guldmasken för kritikerrosade "Björn Skifs show" och i år belönades han med en Grammis för albumet "Decennier – Sånger från en annan tid". Den 1-2 samt 6-7 november uppträder han på Cirkus i Stockholm och kommer då att framföra både smakprov från sin fyra decennier långa karriär, samt material från senaste skivan. Med sig på scen har han sitt band som förstärkts med stråkar och blås. Kapellmästare är Hans Gardemar.

Björn Skifs cd "Decennier – Sånger från en annan tid" har sålt i mer än 100.000 exemplar sedan den släpptes i slutet av förra året. Albumet innehåller svenskkomponerade sånger från 30-, 40-, 50-, och 60-talen. Till hösten är en uppföljare planerad. Tidigare i vår gjorde Björn några konserter på Göteborgs konserthus tillsammans Göteborgssymfonikerna där han framförde sånger från senaste albumet blandat med egna klassiker. Kritiken var lysande:

Expressen
"Bara en mogen och mångsidig artist klarar av att sjunga svensk populärmusik från 30-talet till våra dagar och göra det så naturligt"

Aftonbladet
"Det här borde fler få chansen att uppleva"

Göteborgsposten
"Det är stillsamt och riktigt vackert"

Biljetterna kostar 425 kr + serviceavgift

Källa: EMA Telstar
Moderator på Vi Musiker | www.lundberg-lagerstedt.se
Permanent länkAnmäl