Jerry Williams turnérar runt Sverige i sommar

2006-04-27 11:15
Bengt Lundbergs avatar
Inlägg: 2420
Instrument: Visa
JERRY WILLIAMS MED BAND PÅ TURNÉ I SOMMAR!

Jerry Williams har varit kung av rock så länge man kan minnas och han visar inga tecken på att trappa ner. Han är ständigt aktuell och under senaste åren har han medverkat i föreställningen Ringside, som nu under våren spelats på Lorensbergsteatern i Göteborg. I sommar åker han på turné med sitt band med premiär den 14 juli i Nyköping.

Med sin karakteristiska röst och tillsammans med förmågan att under hela sin karriär leverera hits är Jerry den starkast lysande stjärnan på den svenska rock'n'roll himlen. Förutom turnéer och plattor så har Jerry de senaste åren ställt sig på scenen och gjort succé med två föreställningar; dels "Jerka" som spelades på Göta Lejon, dels "Ringside" som även den spelat för slutsålda hus både på Scalateatern i Stockholm och på Lorensbergsteatern i Göteborg.

Bandet som Jerry turnerar med i sommar består av Åke Sundqvist på trummor, Wojtek Goral och Viktor Sand på saxofon, Janne Oldaeus gitarr, Anders Kotz bas, Kay Söderström på hammondorgel. Svante Persson på klaviatur och kapellmästare. Körar gör Peter Jezewski, Ida Sandlund och Ingela Olson.

Turnéplan:
14.7 Nyköping, Träffen
15.7 Västerås, Lögarängen
22.7 Junsele, Junsele Djurpark
25.7 Sövde, Amfiteater
26.7 Halmstad, Tylösand
28.7 Västervik, Gränsö Slott
29.7 Uddevalla, Fjordfestivalen
03.8 Göteborg, Liseberg
04.8 Varberg, Societeten
05.8 Karlstad, Mariebergsskogen
11.8 Stockholm, Gröna Lund
12.8 Olstorp, Olstorps festplats

Källa: EMA Telstar
Moderator på Vi Musiker | www.lundberg-lagerstedt.se
Permanent länkAnmäl