Pink till Stockholm i oktober

2006-04-19 11:31
Bengt Lundbergs avatar
Inlägg: 2420
Instrument: Visa
100 % P!NK!

Amerikanska sångerskan Pink är inte den som är rädd för att provocera sin omgivning. I videon till senaste singeln "Stupid Girl" gör hon ett inlägg i debatten om sjuka kroppsideal, plastikoperationer och tonårsanorexi. En rad kvinnliga Hollywoodskändisar får sig en rejäl känga. Den 28 oktober står Pink på Globens scen i Stockholm. Biljetterna släpps den 24 april.

Pink, eller Alecia Moore, som hon egentligen heter, fick redan som 16-åring kontrakt med skivbolaget LaFace. År 2000 debuterade hon med albumet "Can't Take Me Home" som sålde dubbel platina. Året efter gjorde hon en nytolkning av Patti LaBelles "Lady Marmalade" tillsammans med Christina Aguilera, Mya och Lil' Kim. Låten, som var med på soundtracket till filmen Moulin Rouge, toppade listorna i både Storbritannien och USA och belönades 2001 med en Grammy. Pinks stora genombrott kom med andra skivan, "M!ssundaztood" som producerades av Linda Perry från 4 Non Blondes. Albumet innehöll megahits som "Get The Party Started", "Don't Let Me Get Me" och "Just Like A Pill".

Nu är Pink aktuell med sitt fjärde album "I´m Not Dead" som släpptes den 5 april. I låtskrivarteamet bakom Pink hittar vi tunga proffs som Billy Mann (Jessica Simpson, Anastacia), Butch Walker (Avril Lavigne, Lindsay Lohan) och svenske Max Martin.

För mer information, besök: www.pinkspage.com

Biljetterna kostar 335 – 385 kr + serviceavgift

Källa: EMA Telstar
Moderator på Vi Musiker | www.lundberg-lagerstedt.se
Permanent länkAnmäl