Sugarplum Fairy opening act för Depeche Mode i Stockholm

2006-04-06 11:15
Bengt Lundbergs avatar
Inlägg: 2420
Instrument: Visa
SUGARPLUM FAIRY FÖRBAND TILL DEPECHE MODE!

Depeche Mode har valt Borlängebandet Sugarplum Fairy som opening act på Stockholm Stadion den 7 juli. Special guest är brittiska Muse.

Sugarplum Fairy slog igenom för två år sedan med albumet "Young & Armed". Sedan dess har bandet turnerat konstant, både i Sverige, resten av Europa och Japan. Sugarplum Fairy är aktuella med nya singeln "She" som släpps i mitten av maj. Ett album är planerat till i slutet av juli. Från och med maj kommer bandet att göra utländska spelningar och festivaler samt ett fåtal svenska klubbspelningar och festivaler.
www.sugarplumfairy.nu

Muse från Teignmouth, Devon bildades i mitten av nittiotalet och albumdebuterade 1999 med "Showbiz" som fick ett fantastiskt mottagande, både av publik och av kritiker. 2003 kom "Absolution" som hamnade på 21:a plats på årets NME:s lista över de 100 bästa brittiska albumen någonsin. Den 3 juli släpps bandets femte album.
www.muse.mu

Depeche Mode gjorde nyligen två slutsålda Sverigespelningar som höjdes till skyarna av recensenterna. Bandet är även aktuellt med albumet "Playing The Angel" som gick rakt in på första plats på svenska albumlistan när det släpptes i höstas.
www.depechemode.com

Biljetterna kostar 425 – 525 kr

Källa: EMA Telstar

Se även: Depeche Mode i Sveriges evenemangskalender.
Moderator på Vi Musiker | www.lundberg-lagerstedt.se
Permanent länkAnmäl