Cabaret på Tyrol i höst också

2006-03-24 14:19
Bengt Lundbergs avatar
Inlägg: 2420
Instrument: Visa
Publiksuccén Cabaret fortsätter i höst.

Uppsättningen av Cabaret har under våren gått för utsålda hus på Tyrol, Gröna Lund i Stockholm. Den stora efterfrågan på biljetter gör att föreställningen fortsätter även i höst och kommer spelas onsdag-lördag from 14 september t.o.m. den 18 november. Dessa biljetter släpps måndag 3 april.

Förvandlingen av Tyrol till Berlin-klubben Kit Kat Klub har visat sig vara mycket uppskattad. Kombinationen mat och dryck i samband med föreställning har gjort kvällen till en helhetsupplevelse utöver det vanliga. En nyhet under hösten är att Cabaret även kommer att spela matinéer på ett antal utvalda lördagar.

Den kritikerhyllade ensemblen består av bland andra Peter Jöback, Sara Lindh, Anders Berg, Anne-Lie Rydé, och inte minst Kit Kat Kittens, koreograferad av Roine Söderlundh. För regin står Johan Wahlström och kapellmästare för den stora orkestern är Mikael Jöback.

Peter Jöback har nyligen tilldelats en Guldmask för bästa manliga huvudroll, musikal, för sin roll som Konferencieren. Dessutom nominerades även Sara Lindh till en Guldmask för rollen som Sally Bowles och Roine Söderlundh för koreografi. Sara Lindh har dessutom tilldelats ett nyinstiftat stipendium av Annalisa Ericsson för sin rollprestation i Cabaret.

För mer information och fria pressbilder, besök: www.cabaret.nu

Cabaret på Tyrol i Stockholm spelas onsdagar – lördagar under hösten.

Källa: EMA Telstar
Moderator på Vi Musiker | www.lundberg-lagerstedt.se
Permanent länkAnmäl