Andrea Bocelli ger en konsert i Göteborg i oktober

2006-03-22 13:02
Bengt Lundbergs avatar
Inlägg: 2420
Instrument: Visa
EXKLUSIV KONSERT MED ANDREA BOCELLI I GÖTEBORG!

Den världsberömde italienske tenoren Andrea Bocelli gör en exklusiv Nordenspelning lördagen den 14 oktober på Scandinavium i Göteborg. Biljetterna släpps den 29 mars.

Andrea Bocelli är historiens bäst säljande solist i den klassiska musikvärlden och har sålt över 50 miljoner album. Han slog igenom internationellt 1997 med Sarah Brightman-duetten "Con Te Partirò" (Time To Say Goodbye) och albumet "Romanza". Bocelli har en unik röst som passar alla genrer, något han även bevisat med sina storsäljande popplattor. Nu är han aktuell med sitt tionde internationella album "Amore" som bland annat innehåller duetter med Christina Aguilera och Stevie Wonder.

Första delen av konserten i Göteborg kommer att innehålla klassiska operaarior, varav en del framförs tillsammans med kör. Under finalen får vi även smakprov från senaste albumet "Amore". Bocelli kommer att ackompanjeras av Czech National Symphony Orchestra. Det är även klart att han på turnén kommer att ha med sig en ännu ej namngiven baryton samt en sopran.

Bocelli gästade senast Sverige i oktober förra året då han uppträdde inför ett fullsatt Globen.


För mer information, besök: www.andreabocelli.com

Biljetterna kostar 795 - 1250 kr

Källa: EMA Telstar

Se även: Andrea Bocelli i Sveriges evenemangskalender.
Moderator på Vi Musiker | www.lundberg-lagerstedt.se
Permanent länkAnmäl