Michel Bublé ger en konsert i Stockholm i juni

2006-03-21 15:49
Bengt Lundbergs avatar
Inlägg: 2420
Instrument: Visa
Sångaren Michel Bublé kommer för första gången till Sverige i sommar.
Han uppträder den 5 juni på Annexet i Stockholm. Biljetterna släpps den 27 mars.

Många artister har genom åren gjort anspråk på att vara värdiga efterföljare till legender som Frank Sinatra, Tony Bennett, Dean Martin eller Nat King Cole. Men få har lyckats. Michael Bublé är definitivt en artist, som med sin sångröst och sin närvaro i scenframträdandena, är en värdig efterträdare.

Debutalbumet "Michael Bublé" kom 2003 och såldes i mer än tre miljoner ex. världen över. Albumet blev rejält uppmärksammat därför att Bublé var en ung kanadensare som på ett strålande sätt gett sig i kast med klassiker som Sinatras "Come Fly With Me" och Van Morrisons "Moondance".

På senaste plattan "It's Time" (2005) visar Bublé ännu en gång vilken enastående sångare han är. Oavsett om han tar sig an något av Nina Simone, The Beatles, Ray Charles, Stevie Wonder eller George Gershwin osar det stil och klass om det hela. I julas kom hans senaste mästerverk CD/DVD:n "Caught In The Act".

Bublé har stått på scenen sedan han var 17 år. Han har turnerat världen över under de senaste två åren och i Australien sålde han ut Sydneys Operahus fem kvällar i rad.

I samband med Sverigespelningen besöker Bublé även Danmark och Norge:
2.6 Köpenhamn KB Hallen
4.6 Oslo Konserthus

För mer information, besök: www.michaelbuble.com

Källa: EMA Telstar
Moderator på Vi Musiker | www.lundberg-lagerstedt.se
Permanent länkAnmäl