adress

2007-09-05 11:56
alisons avatar
Inlägg: 3
Instrument: Visa
tycker bara att hemorten bör stå nånstans vid rubriken på inlägget eftersom få skriver ut d i rubriken. d e jättejobbigt att gå igenom alla när man ska söka o kanske man missade sitt livs chans?
Permanent länkAnmäl
2007-09-05 19:09
Sigvard Blixts avatar
Inlägg: 1029
Instrument: Visa
Hej!
Vi Musiker rekommenderar att alla nödvändiga kontaktuppgifter finns tillgängliga på resp. medlems infosida, den s.k. "logen". Ett klick på användarnammnet, och du får veta allt du behöver. I varje fall teoretiskt. En hel del av våra medlemmar föredrar, av olika anledningar, att vara mer eller mindre anonyma, vilket våra regler i och för sig tillåter. Men anonymitet är definitivt ingen fördel för den som vill skapa sig en framtid som sångare/musiker!!!

M.v.h:

/Sigvard Blixt, Örebro. Bas, gitarr samt PA-system!

Permanent länkAnmäl
2007-09-05 21:10
Bengt Lundbergs avatar
Inlägg: 2420
Instrument: Visa
Jag kompletterar lite:
Just hemkommunen är en obligatorisk uppgift som måste fyllas i sanningsenligt och som inte kan döljas utan alltid ska synas i medlemsinformationen (tyvärr har ett par "smarta lirare" hittat en väg runt, men vi har makten att stänga av alla som inte följer våra regler när vi vill).
En annan ofta efterfrågade personuppgift är ålder - det är dock ett betydligt känsligare kapitel, där måste vi tillåta folk att dölja den uppgiften.
Som Sigvard redan har sagt så är det att föredra att man klickar på användarnamnet och tar del av alla uppgifter som medlem har lämnat ut där. Vi tar dock önskemålet att hitta rätt kommun lättare på något till oss, och ska ha det i åtanke i vidareutvecklingen.

/Bengt
Moderator på Vi Musiker | www.lundberg-lagerstedt.se
Permanent länkAnmäl