Hjääälp

2007-03-17 22:12
Johan Sahlins avatar
Inlägg: 6
Instrument: Visa
Hej!

Heter Johan Sahlin och har lagt in två spår open fields och ett leende ikväll önskar ett ökat antal lyssnare men framförallt synpunkter och feedback. VAD TYCKER DU?

TYCK och tack

Sahlin
Permanent länkAnmäl
2007-03-22 09:21
Andre Edholms avatar
Inlägg: 24
Instrument: Visa
Jag tycker det var dåligt!

Dålig sång, dålig text, ingen melodi!
Permanent länkAnmäl
2007-03-22 21:32
sivves avatar
Inlägg: 6
Instrument: Visa
låter inte som en låt text. låter mer som en dikt i mina öron och då tycker jag att du borde behandla den mer som en dikt. musiken och texten passar inte alls bra ihop.

lite bellman möter petshop boys tycker jag men allt ovanligt är positivt så lycka till
Permanent länkAnmäl
2007-04-13 18:35
Bobils avatar
Inlägg: 3
Instrument: Visa
Lät väl okej :) Annorlunda!
Raderat av admin, mail kommer

Bosse
Permanent länkAnmäl
2007-04-13 20:21
emusands avatar
Inlägg: 3
Instrument: Visa
Det som jag saknade mest när jag lyssnade på din låt "Coming closer" var att var för lite variation i melodi och komp. Låten består av sång och tre instrument - piano, gitarr och trummor. Pianokompet består enbart av fjärdedelstjongande av ackord, och det blir enahanda i längden. Gitarren spelar också bara ett ackord varje fjärdedel. Om du lade på ett lite mer varierat gitarrkomp och förstärkte melodin med små pianotrudelutter tror jag att låten skulle lyfta.

Melodin är inte heller tillräckligt varierad. Den består mest av samma melodiska fras som upprepas. Försök att rama in den med en tydlig refräng.

När det gäller sången så konstaterade jag att den var ganska lik den som kollega presterade på karaokekvällen häromveckan. Om det är ett bra eller dåligt betyg berättar jag inte, utan lämnar till din fantasi att avgöra :-)
Permanent länkAnmäl