Sångundervisning sökes!

2006-09-09 12:39
Sabinas avatar
Inlägg: 8
Instrument: Visa
Hej! Jag är en drömmande 17-åring som skulle vilja bli rocksångerska :D Men grejen är att jag inte riktigt har den sångteknik som krävs för att bli en sångerska (oavsett genre). Därför skulle jag vilja ta sånglektioner men kön till den kommunala musikskolan är jättelång och i min hemstad Västerås finns inte så många alternativ (förutom medborgarskolan som jag redan har provat och som jag inte tyckte var värt den omständliga vägen dit, till V-ås utkant).

Jag söker bra (inte allt för dyr) musikundervisning i Västerås med omnejd. Stockholm går också bra om jag får valuta för de pengar som det kostar att åka dit och allt besvär. Allra helst söker jag undervisning i Västerås.

Tacksam för svar
Permanent länkAnmäl
2010-06-19 02:44
karolinas avatar
Inlägg: 4
Instrument: Visa
Hej!

Jag kan gärna ge sånglektioner.
Jag studerar till sångpedagog på Kungliga Musikhögskolan i Stockholm.

Jag tar 200 kr/ 45 min

andersson-karolina@hotmail.com

/Karolina
Permanent länkAnmäl
2012-07-20 11:47
Walles avatar
Inlägg: 36
Instrument: Visa

Jag tycker 200 kr. är DYRT!:S Varför tycker jag det? Jo:

 

a) Tjejen Sabina (har?) kommer få kostnader för att de facto åka till Stockholm

b) Tjejen karolina behöver ju bara "ta emot" Sabina och undervisa utan någon större ansträngning.

 

Jag tycker att den myndiga karolina inte borde utnyttja den omyndiga Sabina's belägenhet.:) 80-100 kr./timme tycker jag är mer rimligt. Det är vad jag hade debiterat om jag hade lärt ut något. Men så gör jag det mer för att jag är en idealist (som vill hjälpa mina medmänniskor) framför en kapitalist.:)

När dombasuen ljuder och världen tagit slut, ska musikerna spela tills världen förgås. Vi kommer glädja alla som gökar och gör strul, ty roligast har spelmän som spelar och har kul!:D

 

Citat: "A woman like that could be butt ugly, flat-chested, and mean, but if she buys you a harp set in different keys, she's perfect"!

Permanent länkAnmäl