Söker Samarbete

2007-10-25 23:56
textskriverskas avatar
Inlägg: 2
Instrument: Visa
Jag har skrivit ihop ett antal sångtexter och har en del idéer på melodierna - anses vara mycket intressant material med stor potential...det mesta är på engelska.

Söker en erfaren låtskrivare eller musikproducent/kompositör som är intresserad av ett kontinuerligt samarbete där jag skriver texterna och han färdigställer musiken/låten som vi sedan sammanför med artister hos olika bolag worldwide.

Den jag efterlyser bör vara kreativ, ärlig, ha en studio eller god tillgång till en,inte ha något emot att arbeta med olika sorters musik såsom pop, rnb, soul, schlager etc. vara seriös och ha erfarenhet av musikproduktion dvs. någon som är superduktig på melodisammansättningar och har ett öppet skaparsinne...

Är du den jag söker? V.g. skriv till mig direkt/privat här.

See you?
Permanent länkAnmäl
2007-11-13 21:19
Rasmus Ströms avatar
Inlägg: 1
Instrument: Visa
Du är idealet jag har letat efter! Hoppas du inte har lagt ner idén, jag observerade att du ej varit inloggad på två veckor.
Jag heter Rasmus 30 år. Bor i Västervik och har brunnit för digitalt låtskrivande i över tio år. Håller för närvarande på att bygga i ordning ny rep-lokal där det kommer vara perfekt för inspelning. Jag arbetar med Cubase både hemma på en stationär dator samt portabelt på min bärbara. Jag spelar även i två egna band, det ena är en form av stoner-rock med lite flashiga syntar och samplingar och det andra är ett dance-tecno-rave-projekt...eh, om du fattar, ungefär?.
Men det finns fortfarande mycket tid att lägga på det du skriver om. Det är precis det jag vill syssla med. Jag kan jobba med vilken musikgenre som helst, (kanske inte just gospel då, eh...)
Hoppas att du kommer tillbaka till sajten.
Vi borde slå våra kloka huvuden ihop.

Lev väl.
Sci-fi-minor
Permanent länkAnmäl