Soundmasters låtskrivarprojekt

2007-03-08 11:57
Bengt Lundbergs avatar
Inlägg: 2420
Instrument: Visa
Ett projekt som kan vara intressant för alla låtskrivare är nu på gång:
Jari Kajanne, Music Factory
Vill informera er om ett unikt musikrelaterat projekt som vi satsar på inför 2007-2008. Det är riktad till låtskrivare/producenter. Music Factory är kommunägt aktiebolag som jobbar med bl.a. musikutbildningar i Skara.

Music Factorys största projektsatsning Soundmasters startar i vår. Projektet riktar sig till låtskrivare/producenter. Vi förbereder plats i huset där de som blir antagna kan driva sin affärsverksamhet. Man kan söka in som enskild, eller som låtskrivarduo/trio/kvartett-bandkoncept.

Ni blir coachade av etablerat branschfolk under ett års tid. Alla får individuell handlingsplan. Projektet är inte CNN berättigat.

Deltagarna som blir intagna måste vara på plats under coahningsdelen som kommer att vara mellan 10-25 timmar per månad. Vi erbjuder de intagna till projektet en kontorsplats i huset med tillgång till telefon och dator/internet + tillgång till Studios och macstationer för produktion.

Projektet är kostnadsfritt och drivs som icke-kommersiellt projekt från vår sida. Vi kommer att coacha duktiga låtskrivare för att de ska kunna ha musiken som levebröd. De får också en unik möjlighet med direktkontakt med A&R:s och annat branschfolk via projektet.

Man måste vara beredd att själv stå för resor, mat/husrum under tiden man är i Skara.
Vi ska i största möjliga mån hjälpa till med övernattning till ett rimligt pris.

Efter den 23 mars kommer vi kontakta ca 15 av de bästa bidragen till intervjuer och en ny urvalsprocess. Av dessa plockar vi sedan ut 6-10 st till Soundmasters.

Skicka in 3 låtar och en kort presentation senast den 23 mars som gör din talang rättvisa till en urvalsprocess. Läs mer på www.musicfactory.se

Moderator på Vi Musiker | www.lundberg-lagerstedt.se
Permanent länkAnmäl