Lena Philipssons premiär

2007-01-27 21:35
Bengt Lundbergs avatar
Inlägg: 2420
Instrument: Visa
Ett öppet brev till Lena Philipsson infört av Vi Musiker administration på begäran av skribenten:
Ove Hagström 2007-01-27

Hej Lena.

Jag tillsammans med min fru var och såg och lyssnade på er konsert igår kväll. Jag har haft dig och har fortfarande dig som min favorit sångerska och har haft sen din start spelar ofta din musik på närradion här i Stockholm. Förra året var du på cirkus och då var vi också och lyssnade på dig. Men tyvärr måste jag säga att hela första akten var en enda lång plåga, det enda man kunde höra det var dunkandet från trummissen bänken jag satt på vibrerade, jag förstår inte varför det måste vara så höga volymer. Det finns inte en chans att höra någon sång och det är ju därför man går för att lyssna. Det började bra i andra akten då kunde man njuta av er sång och musik det var toppen.
Jag förstår inte varför ungdomar måste ha så höga volymer, för att de ska tycka att det är bra, för min del var det antagligen sista gången jag går på konsert för att lyssna på dig, jag kommer nog att hålla mig till dina skivor där man kan njuta av din sång.
Jag förstår att det inte är så mycket att göra för det ska låta bra det verkar nästan som om det ska vara så mycket oväsen som möjligt, det är inte njutbart. Förlåt min negativa hållning men det går inte att ha det skönt när det är ett
sådant inferno på scen, men efter första akten till er inledning kunde jag och min fru njuta av er musik, jag förstår att du inte kan göra så mycket av det hela, men lycka till i framtiden och sköt om dig och ha det bra.
Jag fyller 76 år i år och min hustru är 63, vi gillar dig fortfarande.

Med önskan om lycka och medgång.

Med Vänlig Hälsning
Ove Hagström

Ovanstående är alltså kommentarer med anledning av konserten den 26 januari 2007.

/Administrationen
Moderator på Vi Musiker | www.lundberg-lagerstedt.se
Permanent länkAnmäl