Europe Live på Luleåkalaset

2005-08-07 16:42
Anders Lundgrens avatar
Inlägg: 664
Instrument: Visa
171

Så var det över. Europe har gjort sin spelning i Sverige detta år. Det var ganska klart att det var Europe som drog folk till festivalen under lördagen. Mycket folk var det, trotts detta verkade det inte vara speciellt stökigt.
172
Europe drog en stor publik till Luleåkalaset.

Hur var konserten då? Europe skötte sig bra genom konserten tycker jag. Hur de lyckats anpassa sig till nutid kan man diskutera och att rösten inte är densamma som för 20 år sedan kan man förstå, men publiken? Ett generationsskifte har resulterat i en publik som generellt sett bara väntar på en låt, kanske känner igen fem, och detta märktes tyvärr.
173

Måste väl erkänna att jag själv tillhör den nya generationens åskådare i detta fall. Jag har själv inte haft så stor koll på Europe under åren så för mig innebar konserten en del nya låtar.
174

Även om publiken stundvis var rätt tråkig så blev stämningen riktigt fin då det var låtar som kändes igen. Trevlig allsång till Carrie som säkert de allra flesta har hört, rätt många var även med på låtar som Cheroke och Rock the night.

Någon som var där och har något att tillägga eller dementera?

Bilderna ovan finns i större storlekar om något vill ha. Hör av er om så är fallet.

Admin på Vi Musiker | www.alundgren.se | www.vibait.se | www.findthecd.com

Permanent länkAnmäl