Sebjotheguy

Sebjotheguy

Allmän information

Kön
Man
Ålder
22 år
Ort
Sverige > Stockholms län > Sollentuna

 

Biografi

Jag är en helt vanlig kille som pluggar på Universitet för tillfället, men söker den här samhörigheten man får av att vara med i ett band! Hoppas på att kunna bilda ett som gillar samma typ av musik som jag.

Om ni nu undrar vad för sorts musik jag gillar så är det metal, och då snackar vi det mesta i alla fall! Metallica, Megadeth, mer tyngre metal såsom Cannibal Corpse, Whitechapel, Oceano, Attila men även punkrock såsom Blink 182, Sum 41, The Sex Pistols osv.

Kul att ni tog er tid att kolla in mig!

MVH Björken.

 

Karriär

Jag är en total nybörjare gott folk. Om vi ska prata instrument så kan jag säga att jag har endast i instrumentväg klinkat gitarr hemma på rummet, mina kunskaper och erfarenheter i instrumentväg är alltså inte särksilt stora.

Det jag vill först och främst är att bilda ett band med personer som ligger på samma nivå som mig, eller möjligtvis snäppet högre, så att man kan utvecklas i samma takt.

Den rollen jag troligtvis skulle gilla mest att ha i ett band är sångare, dels för att jag inte spelar så bra på instrument och dels för att jag tycker att sångare är den roligaste rollen helt enkelt. 

Första målet är alltså att hitta en grupp som jag trivs i, där alla får chans att utvecklas musikaliskt och sen gå vidare och ta resten successivt.

 

Allmän information

Foton för Sebjotheguy.

Demos för Sebjotheguy.