viktor persson

viktor persson

Allmän information

Kön
Man
Ålder
25 år
Ort
Sverige > Dalarnas län > Falun

 

Biografi

Är en kille som hade nog med tur att bli introducerad till metal av min 15 år äldre halvbror som matade mig och min storebror med allt ifrån Ozzy till Hammerfall utbränt på CD skivor från barnsben :) Fick ett utlopp efter skolans dagliga tortyr med musiken och vill inget hellre än att komma ut och lira och förhoppningsvis göra en karriär! 

Karriär

Började lira trummor i källaren hos en kompis då vi inte hade plats hemma, Fick ihop ett gäng amatörer efter ett tag som en efter en byttes av till riktiga monster på sina instrument! Alla originalmedlemmar förutom mig skrotades och vi utvecklades till ett Death Metal outfit som höll på i ca två år innan folk abdikerade till Tyskland och Lappland. Efter åtta färdiga låtar så hade vi ett gig som hölls i av Högskolestudenter, dessa tyckte efter soundcheck och många tummar upp från deras sida, att allt var fel och vred ner gitarrerna i botten, basen i topp och täckte mig med rökmaskinen så att jag inte såg bortom mina armbågar och fick försöka pricka trumsetet efter minne. Som om det inte var nog att gitarristerna fick springa till förstärkarna och pilla mitt i första introt så fick sångaren panik och bytte ut sina HC-shouts till improviserat gallskrikande utan text eller tempo. 

 

Nu har man börjat om på ny kula med en gymnasiekompis och hans begåvade kusin och försöker skapa något annorlunda efter två-tre år av "Det finns inget som heter "för snabbt" " på dubbelpedalerna. 

 

Allmän information

Musikstil
Death/heavy/thrash
Titel
Trummis/Saxofon
Noter
Någorlunda
Gehör
Någorlunda gehör

Foton för viktor persson.

Demos för viktor persson.